"For me, the guitar synthesizer is a great writing instrument." ~ Andy Summers

Om...

Hej, välkommen till en av många sätt att försöka hålla koll på den allt mer spretande marknaden för begagnade (synth)instrument (vem bryr sig om gitarrer? ;) )Platsen där du befinner dig nu hostas i källaren hos undertecknad (my03 på 99musik.se) och ska förmodligen inte betraktas som en stenstabil 24/7 site för att hålla koll på prisutveckling, dvs det KAN hända att siten är nere någon gång (förmodligen då jag uppdaterar den). Å andra sidan, då jag inte tjänar en spänn på detta (tvärtom, undertecknad får ju dessvärre pynta upp för hårdvara, uppgraderingar, ström (icke att förglömma med dagens elpriser...), etc, etc) så kan just DU kanske inte ställa superhöga krav heller? ;)

Dock, har du prima synpunkter på förbättringar så hör gärna av dig (mail nedan)

Då den med stor sannorlikhet kommer utvecklas framöver så är du givetvis välkommen att kika in då och då för att ta del av de senaste framstegen här,med lite flyt även sådana som kan underlätta den eviga jakten på schyssta priser för den som lider av omättlig G.A.S ;)

Synpunkter? förbättringsförslag? Bra där - skicka mig ett mail här: mail

Så vad snurrar då 'Vendetta'/syntkap.se på?

Denna sidan körs just nu på vad som förmodligen måste anses som en extremt 'pytteliten' server i form av en Lenovo M93p tiny.
Trots att den i princip ryms i handflatan så har den fått en 'Frankenstein' behandling i form av dess nya hjärna som numera
består av en Intel Xeon E3-1275L V3 som var en hygglig uppdatering ifrån den något sinnesslöare dito som satt där ifrån början.